Всички писатели, които подреждат думите така, че да вълнуват, имат

...
 Всички писатели, които подреждат думите така, че да вълнуват, имат
Коментари Харесай

Авторката на „Сексът и градът“ смята, че сериалът не е феминистки

 Всички писатели, които подреждат думите по този начин, че да вълнуват, имат способността да присядат за малко в живота на другите. А когато го създадат, всеки стартира да интерпретира написаното посвоему и от време на време се раждат известни недоразумения. Авторката на " Сексът и градът " Кандис Бушнел  да вземем за пример, неотдавна съобщи, че не счита, че шоуто, основано на книгата й, е изключително феминистко. Въпреки голямата популярност на сериала през годините, Бушнел обяснява пред New York Post в изявление, че почитателките не би трябвало да подражават на героините в шоуто, а да гледат на него само от развлекателната му страна.

Бушнел прояви доза здравословна сдържаност към сериала и изложи самоуверено вижданията си.

" Не виждам на сериала по метода, по който го гледат другите. Страхотно шоу е, в действителност е занимателно. Има обаче зрителки, които се управляват от него в огромна степен в живота си. "

Според нея продукцията не би трябвало да се трансформира в справочник за младите дами, които черпят ентусиазъм от основната героиня. В сериала Брадшоу намира любовта в лицето на прелъстителен и богат мъж, който назовава Тузара. Авторката на книгата счита, че превръщането в самоцел на това да откриеш точно такава персона в живота си, може да има пагубни последици върху личността и развиването.

" Да си намериш състоятелен мъж не е най-рентабилният избор в дълготраен проект "  – споделя тя.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Candace Bushnell (@candacebushnell)

" Мъжете може да са токсични за дамите по доста разнообразни способи. Никога не приказваме за това, само че е нещо, над което дамите би трябвало да се замислят – можеш да постигнеш доста по-малко, когато зависиш напълно от един мъж. "

Това е и нишката, която съгласно авторката сериалът по този начин и не е посочил и затова е в положение да сътвори нереалистични показа за любовта като цяло.

" В последна сметка посланието на сериала не беше доста феминистко. Това обаче е телевизия, предназначението й е да забавлява. Затова хората не би трябвало да се пробват да подражават на героите от сериалите в действителния си живот. "

Саманта, чиято роля се изпълняваше от Ким Катрал, отказа да се включи в новите епизоди и Кандис Бушнел изрази цялостна поддръжка към решението й. " Може би просто към този момент не желае да е този персонаж "  – споделя авторката.  Според нея от HBO ще се възползват до дъно от историята, с цел да завоюват допустимо най-вече пари. На отговор на въпроса дали ще го гледа обаче, тя дава отговор позитивно и му пожелава триумф. 

Рубриката на Кандис във вестник " New York Observe " “, в която дава препоръки за срещи и връзки при започване на 90-те е пресътворена в книгата " Сексът и градът ", която излиза през 1997 година Година по-късно HBO купуват правата за екранизация и сериалът се трансформира в обичан за мнозина по света.
„ Сексът и градът “: имаме ли потребност от продължение 20 години по-късно?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР